Ср, 2024-04-24, 20:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:52
Україна створить арбітраж для захисту прав у Криму
Інші останні Новини з регіонів України

Україна найближчим часом створить арбітраж для захисту своїх прав, гарантованих Конвенцією ООН з морського права, у зв'язку з анексією Криму. Про це передають "Крым.Реалии" з посиланням на МЗС України.

Повідомляється, що це буде можливим завдяки підписаному 3 червня указу президента Петра Порошенка про розширення мандата делегації України для участі в переговорах з РФ про порушення останніх своїх зобов'язань за міжнародними договорами.

"Це рішення спрямоване на забезпечення порушених РФ прав і інтересів України, гарантованих Конвенцією ООН з морського права 1982 року в прилеглих до Криму територіальному морі, акваторіях Чорного та Азовського морів і Керченської протоки, включаючи права на природні ресурси континентального шельфу", - йдеться в повідомленні МЗС України.

У Росії поки не повідомляють про такі переговори з Україною.

Як повідомлялося, 18 лютого український парламент звернувся до РФ з вимогою залишити Крим і непідконтрольні райони Донбасу.

   

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 811 | Додав: adminA | Теги: арбітраж, україна, захист прав у Криму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]