Сб, 2024-04-20, 14:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:11
Україна в імлі: знову захурделить
Інші останні Прогноз погоди
По Києву і Київській області оголосили штормове попередження. Як повідомляє Укргідрометцентр, у суботу, 30 березня, вночі та вранці очікуються сильний сніг та мокрий сніг.

Місцями - налипання мокрого снігу, ожеледь, пориви вітру 15-18 м/с. На дорогах – ожеледиця, передає УНІАН.

Державтоінспекція у зв'язку з ускладненням погодних умов у північних областях України 30 березня закликає автомобілістів утриматися від поїздок на особистому транспорті. Про це повідомляє сайт ДАІ.

"ДАІ України звертається до водіїв з проханням неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, бути особливо уважними та обережними і наполегливо рекомендує не виїжджати на власному транспорті під час ускладнення погодних умов", - йдеться в повідомленні.

Якщо ж поїздка необхідна, даішники закликають водіїв не перевищувати швидкість, дотримуватися безпечної дистанції та правила парковки, з особливою обережністю рухатися по мостах і естакадах, під час дощу або снігу рухатися з включеним ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

"Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби. Не будьте байдужими, можливо завтра допомога знадобиться саме вам", - наголосили в ДАІ.

Рух по трасі Київ-Чоп у Львівській області обмежено через погіршення погодних умов

Рух транспорту на ділянці автомобільної дороги державного значення М-06 Київ - Чоп 449-459 км і 465-473 км з метою забезпечення безпеки дорожнього руху, з 16:00 29 березня 2013 тимчасово обмежено.

Як повідомила прес-служба департаменту ДАІ МВС України, у зв'язку з різким погіршенням погодних умов - інтенсивними снігопадами і поривами вітру при мінусовій температурі повітря, виникли перешкоди для руху автотранспорту на окремих ділянках вулично-дорожньої мережі Львівської області.

"Просимо водіїв враховувати часові обмеження і обходити ці ділянки доріг. Також закликаємо автомобілістів бути максимально обережними у зв'язку з погіршенням погодних умов і, по можливості, тимчасово утриматися від поїздок", - зазначено в повідомленні.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 1075 | Додав: adminA | Теги: захурделить, імлі, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]