Чт, 2024-03-28, 12:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:32
Україна здатна на економічний прорив у разі ефективного використання можливостей країни - Гройсман. ВІДЕО
Інші останні Економічні новини

Україна має широкий спектр можливостей, ефективне використання яких дозволить нашій країні забезпечити якісний економічний прорив, що включає реформу сфери оборони, впровадження провідних наукових розробок, розвиток сфери переробки і виробництво продукту з великою доданою вартістю. Про це сказав прем`єр-міністр України Володимир Гройсман у своєму виступі на міжнародному економічному форумі, пише УНІАН.

"Можливості України - найкращі в Європі, а можливо і в світі, - сказав глава уряду. - Можливості в нас є, і якісне їх використання дозволить забезпечити український прорив. Ми маємо стати країною, яка на 100% використовує свій потенціал. Я впевнений, що за 3-5 років ми будемо успішною країною".

Гройсман зазначив, що інструментами використання можливостей країни стануть створювані урядом Офіс супроводу інвестицій та Національний комітет відродження промисловості. Ці структури, за словами Гройсмана, дозволять бізнесу не тільки вести прямий діалог із владою, оцінювати прогнозованість державних рішень, а й також відчувати захист держави і цілком використовувати свої можливості.

"Останнім часом уряд став своєрідним майданчиком для діалогу влади, суспільства і бізнесу, - сказав Гройсман. - Уряд, який я очолюю, робитиме все для того, щоб інвестори почувалися захищеними".

Як повідомлялося, уряд прогнозує зростання економіки України за підсумками поточного року на рівні 1%, а в 2017 році - на рівні 3%. Надалі щорічне зростання очікується на рівні не менш як 4% ВВП.

Разом з тим, за оцінками експертів, Україна за умови належного обсягу інвестицій і зростання промислового виробництва може демонструвати більш значне зростання - на рівні 6-7% на рік.   

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 697 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, економічний прорив, україна, ефективне використання можливостей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]