Чт, 2024-04-25, 19:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 15 16 »



Украинцы, проживающие в Таиланде, в курортном городке Паттайя провели акцию в поддержку Евромайдана.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2013-11-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Россия ужесточает требования к квалификации иностранных граждан, прибывающих на работу в Россию из стран — членов ВТО. Тем, кто не впишется в данные требования, в трудоустройстве на территории России будет отказано.




В Італії проживає 225 тисяч громадян України. За іншими даними, вихідців з України на півострові щонайменше півмільйона.




Береговая охрана Греции 8 ноября задержала судно под флагом Сьерра-Леоне с нелегальным грузом оружия. Судно шло из Украины.



82% опрошенных хотели бы работать за рубежом, 5% уже воплощают эту идею в реальность, а 13% респондентов совершенно в этом не заинтересованы.




Міжнародний освітній центр Education First опублікував індекс володіння англійською мовою, до якого вперше потрапила Україна.



Антидефамаційна ліга, американська організація боротьби з антисемітизмом, нагородила посмертно за "відвагу і героїзм у порятунку євреїв" під час Другої світової війни митрополита Андрія Шептицького.



Новая программа "Фулбрайт - STEP" полностью профинансирует обучение 10-ти украинских студентов-старшекурсников в университетах США. Об этом сообщает пресс-служба Министерства науки и образования.




Американська влада конфіскувала палац екс-прем'єр-міністра України Павла Лазаренка в місті Новато, Каліфорнія.



Понад один мільйон українці виїхали на заробітки у 2011-2012 роках за кордон. А майже три мільйони громадян України бодай один раз виїжджали за кордон з метою працевлаштування, у рамках так званої сезонної міграції.




Екіпажу судна Seaman Guard Ohio, що затримали у територіальних водах Індії, пред'явлені звинувачення в незаконному зберіганні зброї та боєприпасів.



Фестиваль відкрився у п'ятницю 18 жовтня показом в кінотеатрі Державного етнографічного музею фільмів "Тіні забутих предків" Сергія Параджанова і "Земля" Олександра Довженка в рамках дня українського кіно.




В наступному році Університет Кембриджу приєднається до святкування 200-річчя з дня народження Т.Шевченка, яке відзначатимуть у всьому світі.




"Нафтогаз" розпочинає видобуток нафти у Східній пустелі в Єгипті з 2014 р.



В Украину начало поступать больше денег. Согласно обнародованной Нацбанком статистике, по итогам первого полугодия 2013-го, в страну пришло денежных переводов населения на сумму $2,2 млрд .