Вт, 2024-04-23, 16:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 15 16 »



У Ризі 11 вересня у Музеї окупації Латвії відбудеться відкриття виставки «Голодомор в Україні 1932—1933 років — геноцид українського народу».
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2013-09-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



"У мене інформація про одного хлопця, загиблого навесні, - повідомив Джемілєв. - У Криму агітувала ісламістська організація "Хізб ут-Тахрір". Але це - порушення законів України, кримські татари не повинні воювати".




Дев'ятнадцять українських моряків судна Ethel, які з 17 липня перебували в полоні у бойовиків у лівійському порту Бенгазі, звільнені.


В 2012 році українці були серед найактивніших в отриманні німецького громадянства. Більше німецьких паспортів видали лише туркам, сербам, полякам та грекам.




Ідеї деяких депутатів і чиновників Польщі знести пам'ятник на могилі воїнів УПА у селі Грушовичі неподалік Перемишля викличуть нову "війну пам’ятників".


Близько 60 українців у віці від 17 до 55 років стали жертвами недобросовісної фірми, яка взяла на себе зобов'язання доставити людей до місця перебування і забезпечити роботою на термін дії візи за чималу для майбутніх "строковиків" суму.




Экс-генпрокурор и гранд украинской политики просит политического убежища во Франции. Об этом заявил «Взгляду» нардеп Владимир Арьев.




Граждане Украины, которые приезжают в Польшу на сезонные работы по сбору фруктов, могут ежемесячно зарабатывать около 700 евро.



Специализированный межрайонный военный суд по уголовным делам в Алматы вынес обвинительный приговор сотрудникам "Укрспецэкспорта" Александру Школяренко и Александру Хрулеву.



Погруддя українських героїв – Симона Петлюри, Євгена Коновальця, Романа Шухевича та Степана Бандери – встановили на тлі емблеми СУМу, у мальовничій місцині біля водоспаду.


Міністерство закордонних справ України вручило тимчасовому повіреному в справах Держави Лівія в Україні Альхаді Асбеї ноту щодо захоплення в Бенгазі (Лівія) невідомими озброєними особами судна з 19 українськими моряками.




Низький рівень заробітних плат змушує понад 80% трудових емігрантів України шукати кращої долі за кордоном.




Агентство Bloomberg склало рейтинг країн за ступенем аморальності їхніх жителів, українці посіли 13 місце.



Близько 204 тисяч громадян України отримали в 2011 році дозвіл на перебування в країнах Євросоюзу.




Скандальний журналіст Віталій Седюк, який без квитка потрапив на церемонію Grammy та вийшов на сцену, чекатиме на свій вирок ще місяць – суд знову відклав розгляд його справи.