Чт, 2024-04-25, 08:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 »

"Навіть останньому ідіоту, який хоч здалеку спостерігав за банківськими балансами, зрозуміло, що в банку "Базис" ніколи не було таких обсягів депозитів узагалі. Відповідно - або Добкін останній ідіот, або брехун і провокатор", - написав Аваков.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2012-08-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Українська діаспора в Молдові протестує проти неухильного скорочення кількості шкіл з викладанням української мовою.



Зображення напівоголеної жінки, схожої на екс-прем'єра Юлію Тимошенко, з'явилося на обкладинці британського щотижневого журналу The Sunday Times.



Визитной карточкой Эгера есть долина виноделов, где с давних времен работают триста винных погребов.



Венгерский городок славится тремя сотнями винных погребов, базиликой, сельской тишиной и увековечен победой над турками.



У суботу, 14 липня, в столиці Аргентини Буенос-Айресі відбулася демонстрація на захист української мови.



Программисты - математики и логики, - уходя с работы домой, в голове "набирают" клавиши "Ctrl Alt Delete", и до утра забывают о профессиональной лексике.



Японія - це країна, 65% території якої зайнято горами і передгір'ями. Гора, Камінь і Дерево - головні герої японського пейзажу.



Евро-2012 каждому из нас запомнится чем-то своим. Кому-то - безумным беспокойством в компании друзей, кому-то удивительная оклейка автомобиля хромом у одного из фанатов не будет давать покоя...



Молодая дизайнер из Николаева (областного) Светлана Никор говорит, что занимается вязанием сколько себя помнит. Даже в школе под партой перебирала крючок с нитками ...



Мастер производственного обучения Межрегионального центра профессионально-технического образования художественного моделирования и дизайна Наталья Маркович оплетает кораллы нитями с помощью крючка.



Журналіст німецького таблоїду Bild вибачився за свою статтю, де він назвав Україну "країною повій". А тепер каже, що не хотів нікого ображати.



Одеситка Жанна Демидова здобула перше місце на Відкритому кубку Європи з перукарського мистецтва, який пройшов в Санкт-Петербурзі.

 

В минувшую субботу провожал в аэропорт знакомых - и ужаснулся от того, сколько молодежи с чемоданами толпились в очереди на рейс Львов-Неаполь.



Влада США звинувачує 33-річного громадянина України Максима Шинкаренка у поширенні дитячої порнографії. Розслідування цього випадку є найбільш успішним розслідуванням злочинів, пов'язаних з дитячою порнографією в історії США.