Пт, 2024-04-19, 18:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 »

 

Лидер группы «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук проведет семестр в Стэнфордском университете в США, где будет читать лекции и принимать участие в ряде мероприятий.

Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2017-09-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Американку українського походження Вікторію Спартц обрали новим сенатором американського штату Індіана.


 

 

Мандрівниця розповідає, як навчитися жити в одній з найтривожніших країн світу. До поїздки в Конго я готуюся, як до походу: купую гречку.


 

 

У Німеччині за перше півріччя відкрили на п'ять відсотків більше проваджень щодо людей, які незаконно працюють у країні.


 

 

У найближчий рік поїхати за кордон на тимчасові заробітки планують 12% українців, у західних регіонах таке бажання висловили 18% опитаних.


 

24 серпня є найбільшим національним святом, оскільки українці в усьому світі є духовно єдині у відзначенні відновлення Української держави.


 

Заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків заявив, що президент РФ Володимир Путін «намагався ввести в оману», назвавши Анну Ярославну «русіянкою».


 

 

«В Україні обурені демонстративними і зухвалими діями щодо українського пам’ятника в селі Грушовичі поблизу Перемишля.


 

Продовженням злочинів, вчинених комуністами 70 років тому назвав голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович акт вандалізму, вчинений у Польщі вчора над пам’ятником УПА поблизу Перемишля.


 

 

Українка Оксана Мирончук співає 6 мовами в Королівському оперному театрі Осло. 2 роки тому вона отримала право на постійне місце проживання у Норвегії.


 

 

Всеволод, улюблений син Ярослава, одружився з вiзантiйською царiвною, вiд шлюбу з якою народився Володимир Мономах.


 

20 лютого у Будапешті в приміщенні Державного самоврядування українці в Угорщині вшанували пам’ять загиблих під час Революції Гідності на Майдані Незалежності в Києві у 2014 році.


 

Величезна жертва, на яку пішли герої Небесної Сотні заради перемоги ідей Майдану, ніколи не буде забута.


 

Після завершення робочої програми візиту президента України Петра Порошенка в Естонії він разом з дружиною Мариною зустрівся з українською громадою Естонії в Культурному Українському центрі, розташованому в центрі старого Таллінну.


 

 

Численна українська громада США, яка налічує понад 1,5 мільйони осіб, разом з іншими вихідцями зі Східної Європи здатні суттєво вплинути на картину президентських виборів, які пройдуть у США 8 листопада.