Пт, 2024-04-19, 09:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 15 16 »

 

 

На честь Дня незалежності України статую «пісяючого хлопчика» у Брюсселі переодягли у костюм козака.

Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2016-08-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Міністерство закордонних справ України закликає громадян України до негайної евакуації з м.Алеппо (Сирія), в якому точаться бойові дії.


 

 

Знімали "Гніздо горлиці" у мальовничій італійській Генуї і не менш мальовничій Вижниці на Івано-Франківщині.


 

 

Зараз триває робота над створенням Українського нацiонального пантеону в Києвi.


 

С увеличением потока украинских трудовых мигрантов в Польшу растет количество злоупотреблений в отношении них со стороны украинских "посредников" и польских работодателей.


 

На сьогодні за кордоном України легально перебуває до 5 млн українців і ця тенденція зростає. У зв’язку з цим МЗС України робить усе можливе, щоб українці за кордоном почували себе захищеними й отримували відповідну консульську допомогу.


 

 

Чеські поліцейські заявляють про викриття злочинної мережі, яка спеціалізувалася на виробництві і поширенні серед мігрантів підроблених документів, що уможливлювали перебування в Європейському Союзі.


 

Українські Гастарбайтер створили в Польщі профспілку українських сезонних працівників, яка буде домагатися поліпшення умов праці і справедливих зарплат для громадян України, які приїхали на заробітки.


 

 

Українській громаді у Бельгії вдалося заблокувати проведення російського пропагандистського заходу, спрямованого на дискредитацію України.


 

 Близько мільйона українців виїхали за межі країни через події на Донбасі, країна зазнала значних демографічних, соціальних, інфраструктурних втрат, але водночас почала формуватися українська громадянська нація.


 

Популярный сайт для поиска работы rabota.ua опубликовал список самых необычных вакансий, которые в марте предложили украинцам соискатели из других стран.


 

Колишній представник України при Організації Об'єднаних Націй Юрій Сергеєв 2 березня починає читати лекції в Єльському університеті (США). Про це Сергеєв повідомив у Twitter.


 

Национальные марши-протесты против российской агрессии в Украине состоятся 28 февраля в Италии, Франции, Греции, Испании и Португалии.


 

Українця заарештували за те, що він протягом чотирьох років вдавав з себе студента вищої школи в Пенсільванії, США.


 

Деканом найстарішої у США школи мистецтв стала українка Марта Кузьма. Про це оголосив Пітер Салоуей, президент престижного Єльського університету, до складу якого входить школа.