Пт, 2024-04-19, 23:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:52
Українців Генсек ООН закликав до діалогу з владою
Інші останні Політичні новини
Генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй Пан Гі Мун, за його словами, уважно слідкує за перебігом подій в Україні. Про це стало відомо з повідмлення, яке ООН поширило в понеділок, 2 грудня, в Нью-Йорку, де розташована штаб-квартира організації.

Як повідомляє інформаційне агентство dpa, Пан Гі Мун, зважаючи на масові протести в Україні, закликав усі сторони протистояння до стриманості. Учасники мають утриматися від подальшого насильства та дотримуватися демократичних принципів свободи зібрань та свободи слова, важає генсек ООН. Крім того, Пан Гі Мун закликав сторони конфлікту до мирного діалогу.

Напередодні із закликом утриматися від застосування сили до уряду України та учасників акцій протесту вже звернувся генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен. "Я закликаю усі сторони відмовитися від насильства за будь-яких умов", - ідеться в його заяві, опублікованій увечері 1 грудня у Брюсселі. До пошуку мирного виходу із ситуації в Україні закликав також єврокомісар з питань розширення та політики сусідства Штефан Фюле.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 914 | Додав: adminA | Теги: генсек ООН, діалогу з владою, українців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]