Чт, 2024-04-18, 08:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:26
Українців опозиція привітала з Різдвом
Інші останні Релігійні новини
Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко і голова політради партії і фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк привітали українців зі святом Різдва Христового. Яценюк зміг це зробити особисто зі сцени Майдану надвечір Різдва - 6 січня, а вітання лідера опозиційних сил передала прес-служба, і його було зачитано привселюдно.

Наводимо текст вітання Юлії Тимошенко:

"Рідні мої!

Дорогі друзі, соратники, майданівці!

Від усього серця хочу привітати вас із світлим святом - Різдвом Христовим!

Свято Різдва символізує народження усього красивого, доброго, світлого та людяного. У ці дні в кожного з нас з'являються нові надії, нові плани на майбутнє. Наша віра в те, що Господь веде всіх, хто намагається жити по його законам, зміцнюється!

Понад дві тисячі років різдвяна зірка вказує людству вірний шлях, дарує надію на щасливе життя, і я знаю, що і цього разу вона вкаже всім нам вірний напрямок руху!

Я вірю, що Господь благословить Україну, і кожен з нас відчує та зрозуміє, які шляхи є вірними, які вчинки - гарними, а які рішення - справедливими. Різдво Христове завжди дарує нам впевненість в тому, що добро обов'язково переможе зло.

Хочу, щоб зібравшись за різдвяним столом чи на майданах зі своїми рідними та близькими ви помолились за Україну, побажали один одному всього найкращого і повірили у власні сили та єдність.

Знаю, що ми можемо бути сильнішими, наполегливішими у боротьбі за своє життя, життя рідних та близьких, усієї країни. Я вірю в те, що Господь допоможе нам на цьому шляху.

Хочу побажати всім щастя і добробуту!

Добра та радості, сімейного благополуччя і любові!

Христос народжується! Славімо його!

Юлія Тимошенко Качанівська колонія

м. Харків".

Яценюк привів на Майдан своїх батьків

На Святвечір голова політради ВО "Батьківщина" та фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк зі сцени Майдану привітав українців із Різдвом Христовим.

Разом із Арсенієм Яценюком з Різдвом майданівців привітали його батьки Марія Григорівна та Петро Іванович, "Ми, дорога велика українська родина, сьогодні святкуємо велике християнське свято. Святвечір - це дуже родинне свято. Приїхали мої батьки, моя мама і тато, як у кожній українській родині", - сказав Арсеній Яценюк.

"Кожна українська родина збирається на Святвечір за столом, кладуть дванадцять страв, і ми очікуємо прихід Спасителя у цей світ. Але це не тільки дванадцять страв - це набагато важливіше. Адже Святий вечір і Різдво Христове – це велике християнське свято народження. Народження надії, народження мрії, сподівань і впевненості в тому, що ці сподівання звершаться", - сказав Арсеній Яценюк.

За словами Арсенія Яценюка, сьогодні – "велике свято єдності і спорідненості": "Тієї єдності, яка в нас є на Майдані. Тієї єдності і родинної близькості, яка з’явилась в цілій Україні. І дуже знаково, що це свято ми зустрічаємо разом на Майдані".

Він нагадав, що згідно з Євангелієм, янгол сказав пастухам:"Не лякайтеся! Сповіщаю вам радість велику: народився Спаситель" :"Євангеліє і до нас звертається, до нашого Майдану і нашої країни: "Не лякайтесь. Бог з нами і Бог з Україною".

"У нас все вийде, у наших родин все буде добре. Наша країна буде мати світле велике європейське майбутнє з Божого благословення і Божою ласкою", - сказав він.

Після святкових вітань Арсеній Яценюк скуштував Святвечірню кутю на Майдані.

Нагадаємо, у ніч з 6 січня на 7 січня у всьому православному і греко-католицькому світі зустрічають світле свято Різдва Ісуса Христа.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 983 | Додав: adminA | Теги: Різдвом, українців, опозиція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]