Пт, 2024-03-29, 07:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:30
Українців "Правий сектор" закликає "симетрично відповісти" на збройне придушення Майдану
Інші останні Надзвичайні новини
Центральний штаб Правого Сектору отримав підтверджену інформацію про високу ймовірність розгону Майдану за допомогою вогнепальної зброї. Про це йдеться в повідомленні на сторінці Правого Сектору у мережі "ВКонтакте".

"З'явилася підтверджена інформація про високу ймовірність розгону Майдану за допомогою бронетехніки та вогнепальної зброї", - стверджують представники організації.

Вони закликають громадян дати симетричну відповідь.

"У зв'язку з цим закликаємо усіх власників вогнепальної зброї зібратися на Майдані і сформувати загони для захисту людей від прислужників злочинної влади", - йдеться у зверненні.

Як повідомлялось, народний депутат від ПР Володимир Олійник заявив, що сьогодні влада застосує силу проти мітингувальників.

«Вам скажу, що сила сьогодні застосована буде" – підкреслив Олійник.

Тим часом у Києві в урядовому кварталі триває протистояння протестувальників з силовиками.

Мітингувальники почали розбирати бруківку на тротуарах, щоб кидати нею в бійців спецпідрозділів, які застосовують проти людей світло-шумові гранати і сльозогінний газ.

Cьогодні активісти Майдану розпочали «мирний наступ» на Верховну Раду, щоб змусити парламент повернути Конституцію 2004 року.

Нагадаємо, всі підрозділи "Правого сектору" у Києві та областях України з 17 лютого приведенні у стан повної готовності.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 965 | Додав: adminA | Теги: Правий сектор, збройне придушення Майдану, українців, симетрично відповісти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]