Чт, 2024-03-28, 11:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:51
Українцям з Сosta Concordia відшкодують десятки тисяч євро
Інші останні Українці в світі

Італійська страхова компанія готова відшкодувати моральний і матеріальний збиток українським туристам, які перебували на борту круїзного лайнера Сosta Concordia в момент катастрофи.

Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на виконавчого директора одеського благодійного фонду допомоги морякам "Ассоль" Наталю Кламм.
За її словами, українцям, які перебували на круїзному лайнері Сosta Concordia, "передбачена компенсація за моральний збиток і загублені речі".
Виплати можуть бути досить істотними. "Компенсація - від 20 тис євро за втрачені речі і до 50 тис євро - за моральну шкоду", - підкреслила вона. Італійці звернулися в "Ассоль" для того, щоб фонд склав перелік тих речей, які були втрачені.
Вчора повідомлялося, що Costa Cruises, яка є власником лайнера Costa Concordia, що зазнав аварії, готова відшкодувати пасажирам судна вартість круїзу і всіх інших пов'язаних з ним матеріальних витрат.
Нагадаємо, лайнер Costa Concordia, на борту якого перебували понад 4,2 тис людей у ніч проти 14 січня сів на мілину поблизу острова Джильо біля узбережжя італійській області Тоскана, після чого затонув. 35 українцями вдалося врятуватися із затонулого круїзного лайнера Costa Concordia. За останніми даними, катастрофа лайнера Costa Concordia призвела до загибелі 11 людей.
Благодійна організація "Фонд допомоги морякам "Ассоль" заснована родичами екіпажу судна "Аріана", яке знаходилося в піратському полоні 7,5 місяця. У ході визволення своїх рідних, матері та дружини екіпажу вирішили заснувати фонд допомоги морякам. Почесний голова БО "Ассоль" - віце-прем'єр-міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 1197 | Додав: admin | Теги: Сosta Concordia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]