Пт, 2024-03-29, 08:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:04
Українець Хижняк став найкращим боксером 2017 року - повторив шлях Усика
Інші останні Спортивні новини

Відповідну нагороду Олександр отримав у Сочі.

Міжнародна боксерська асоціація (AIBA) визнала українця Олександра Хижняка найкращим боксером 2017 року у незалежності від вагової категорії.

Відповідну нагороду наш співвітчизник отримав на Всесвітньому боксерському форумі, що триває у Сочі. Слід зазначити, що Хижняк у минулому році став чемпіоном Європи та світу.

"Це неймовірне визнання і надзвичайно почесна нагорода для мене. Подібні нагороди є великим стимулом для того, щоб ще з більшою мотивацією працювати заради отримання нових вершин. Моя головна мета - нагорода Олімпійських ігор і зроблю все від себе можливе, щоб якомога краще підготуватися до ліцензійного чемпіонату світу 2019 і отримати перепустку на Олімпіаду Токіо-2020", - сказав Хижняк.

Цікавий той факт, що серед українців цю нагороду здобував лише Олександр Усик, було це ще у 2011 році. Також Боксер Хижняк став найкращим спортсменом місяця в Україні.

Хижняка було названо найкращим спортсменом місяця в Україні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 623 | Додав: adminA | Теги: боксер 2017 року, шлях Усика, українець Хижняк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]