Пт, 2024-03-29, 01:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:49
Україні ЄБРР надав кредит в понад 500 млн гривень
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Кошти виділили на збільшення фінансового лізингу для малого і середнього бізнесу в країні.

У вівторок, 15 серпня, Європейський банк реконструкції і розвитку підписав кредитну угоду щодо надання Україні кредиту в розмірі 514 мільйонів гривень. Про це повідомив кореспондент "РБК-Україна".

Кошти, надані компанії "ОТП Лізинг", сприятимуть збільшенню обсягів надання фінансового лізингу в національній валюті для малих і середніх підприємств по всій Україні.

"Проект буде сприяти розвитку в Україні кредитування в національній валюті, що, в свою чергу, посилить ринкові позиції та конкурентоспроможність вітчизняних малих і середніх підприємств", - заявив директор ЄБРР в Україні Шевка Аджунер.

У свою чергу, голова правління АТ "ОТП Банк" Тамаш Хак-Ковач зазначив, що лізинг є дуже хорошим інструментом фінансування української економіки, насамперед сільського господарства.

Нагадаємо, що 22 червня ПАТ "Укрзалізниця" та ЄБРР підписали угоду про попередні умови фінансування придбання нових вантажних вагонів. Загальна вартість проекту становить 260 мільйонів доларів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 627 | Додав: adminA | Теги: україна, кредит, понад 500 млн гривень, ЄБРР | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]