Чт, 2024-04-25, 00:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:50
Україні синоптики обіцяють двотижневу спеку до +36
Інші останні Прогноз погоди
Українців чекають спекотливі два тижні. Як прогнозують синоптики Укргідрометцентру, сильна спека протримається до початку наступного тижня і сягатиме позначки +34 градуси, а на півдні - всі +36! Часом, правда, спеку перебиватимуть короткочасні зливи з грозами, передає Сегодня.

"З наступного вівторка, 10 липня, ми чекаємо, що настане зовсім невелике зниження температури. Вона може опуститися лише на кілька градусів, але все одно досягатиме позначки +30", - каже керівник Укргідрометцентру Микола Кульбіда.

У столиці вдень очікується 32 тепла, а вже з четверга, 5 липня, повітря розжариться до +34, вночі - +20-22. Кінець тижня порадує дощем - опади очікуються вже в суботу, 7 липня. Аналогічний прогноз - і для західних областей.

На сході дощитиме весь тиждень, але прохолодніше все одно не стане - вдень до +33, вночі - до +22.

А ось відпочивальникам в Криму, незважаючи на жару, складно засмагати. Хоч удень градусник покаже аж +36, сонце чергуватиметься з грозовими хмарами, і можливі зливи. Така погода протримається аж до початку наступного тижня, який теж обіцяє бути спекотним, але з перманентними дощами.

При цьому синоптики запевняють, що аномальна спека, яку українці пережили в 2010 році, коли півтора місяця градусники показували +35 і вище, цього літа нам не загрожує. Проте температура вже б'є рекорди. Ніч проти 3 липня стала найтеплішою за останні 130 років - +21,6, що на 1,4 градуса вище за попередній максимум, який був встановлений у 1938 році.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 1841 | Додав: adminA | Теги: +36, синоптики, Україні двотижневу спеку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]