Ср, 2024-04-24, 05:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:42
Українська Ліга Європи: ганебна нічия і бойові поразки
Інші останні Спортивні новини
Відверто провальним вийшов другий тур Ліги Європи для українських клубів. Лише одне очко на трьох. Але якщо "Дніпро" і "Чорноморець", програвши свої домашні поєдинки, заслуговують утішних відгуків за старання і якість гри, то київське "Динамо", що набрало єдине очко серед українців, знову розчарувало.

Кияни впустили, здавалося б, гарантовану перемогу. Другий тайм взагалі вийшов провальним. Але головний тренер "Динамо" Олег Блохін поки що ситуацію критичною не вважає. Обіцяє в усьому розібратися.

Олег Блохін: "Думаю, що команда почала гру трохи нервово. Потім забили два м'ячі, ще були моменти. Гра повинна була закінчитися в першому таймі. У перерві попереджали, що потрібно зіграти уважно перші 15-20 хвилин, і тоді гра так би і протікала. Але дали забити перший гол, "Рапід" відчув упевненість, господарі пішли вперед. Ну і пропускати на 94-й хвилині такий м'яч просто не можна. Думаю, що ми швидше втратили 2 очки, а "Рапід" одне знайшов. Турнір ще весь попереду, так що, думаю, все тільки починається. Ще не все втрачено".

До того ж, за словами Блохіна, деякі футболісти занадто переоцінили свою значущість для команди: "Деякі футболісти, можливо, не зіграли у свою силу... Випали. Треба розбиратися, чому. Але це не залежить від вартості футболіста, він повинен показувати свій рівень. Може, не вгадали з якимось трансфером".

Головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук перед матчем досконально вивчив не тільки саму гру ПСВ - переглянув 14 матчів команди, - а й структуру клубу, про що заявив на передматчевій прес-конференції. Тому так складно виявилося спеціалісту змиритися з поразкою:

Роман Григорчук: Не вірю, що ми програли цю гру. Це була не програшна гра, але суперника можу привітати зі 100-відсотковою реалізацією. Перший гол - виконання божевільне. А другий гол ми самі собі привезли, але ми вже були в такій ситуації, коли повинні були ризикувати і відіграватися. Я не вірю, що ми програли цю гру. Якщо в першому таймі ми ще давали супернику можливість грати, то в другому таймі ми мали дуже потужну перевагу.

Варто визнати, що гольових моментів було створено не так багато, але вони були. Їх було достатньо, щоб не програти. Чим незадоволений, так це завершенням епізодів, тому що в атаці у нас було багато ситуацій, коли потрібно було прийняти інше рішення, правильно виконати, і це могли бути голи. Тут ми розуміємо, що потрібно допрацьовувати".

Немає в чому звинувачувати своїх футболістів, крім низької реалізації моментів, і наставнику "Дніпра "Хуанде Рамосу.

Хуанде Рамос: "Команда проявила велике бажання. Інша річ, що не все виходило. Ми віддавалися, гравці зробили все від них залежне, залишили всіх себе на полі. Інша річ, що щось не вийшло.

Мене не здивувала сьогоднішня гра. Ми знали, що італійці завжди діють в цьому ключі: міцні, сильні команди, дуже щільно грають в обороні. Думаю, ми сьогодні вели гру. Були у нас можливості. Інша справа, що італійці скористалися тим, що створили біля наших воріт, були точніші в завершальній стадії атак. Ми зробили все можливе, щоб домогтися позитивного результату, але в той же час і результат варто визнати справедливим".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 864 | Додав: adminA | Теги: ганебна нічия, поразки, Українська Ліга Європи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]