Чт, 2024-04-25, 06:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:20
Українські фігуристи в списку лідерів на Всесвітній Універсіаді-2017, а біатлоністка виграла "срібло"
Інші останні Спортивні новини

Українські фігуристи Олександра Назарова і Максим Нікітін успішно стартували в турнірі танцювальних пар на XXVIII Всесвітній зимовій Універсіаді в Алмати (Казахстан). Після короткої програми в танцях на льоду Назарова і Нікітін з результатом 64,12 бала вийшли в четвер, 2 лютого, у одноосібні лідери, повідомляє Укрінформ.

Серед найближчих конкурентів української пари - росіяни Софья Євдокимова та Єгор Блазін (63,96), а також два дуети з Німеччини Шарі Кох - Крістіан Нюхтерн (62,32) і Катаріна Мюллер - Тім Дік (61,32).

Найсильніші серед танцювальних дуетів визначаться 4 лютого після довільної програми.

Водночас біатлоністка Яна Бондар поповнила срібною медаллю скарбничку збірної України. Бондар боролася за "золото", однак два штрафних кола у спринтерській гонці на 7,5 км не дозволили Яні випередити представницю Казахстану Галину Вишневську, яка з одним колом штрафу прийшла до фінішу на 23 секунди швидше українки.

Третьою стала Анастасія Єгорова. Росіянка в суперечці за "бронзу" випередила сумчанку Юлію Журавок, якій не вистачило на фініші 14 секунд.

Бронзова призерка Всесвітньої Універсіади в 15-кілометровій індивідуальній гонці Надія Бєлкіна цього разу посіла 6-те місце, Юлія Бригинець показала 9-й результат, Марія Кручова - 17-й, Яна Пустовалова - 19-й.

В активі збірної України на Всесвітній Універсіаді в Алмати поки що 5 нагород - 2 "срібла" і 3 "бронзи".

Нагадаємо, що в Алмати Україну представляє 61 спортсмен (біатлон, лижні гонки, сноуборд, гірськолижний спорт, фігурне катання, стрибки на лижах з трампліну, шорт-трек, лижний фрістайл, лижне двоборство, ковзанярський спорт).

Всесвітні зимові студентські ігри-2017 завершаться 8 лютого.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 761 | Додав: adminA | Теги: Всесвітня Універсіада-2017, біатлоністка, українські фігуристи, срібло | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]