Чт, 2024-04-25, 23:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:00
Українські танки та БТРи з'явилися на підступах до Бердянська. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Українська бронетехніка з'явилася поблизу Бердянська. Зараз важка техніка закріпилася за кілька кілометрів од приморського міста.

Про це повідомляє ТСН. Військові кажуть, що таким чином намагаються зміцнити адміністративний кордон з Донбасом. Адже саме звідти потенційно можна очікувати провокацій і висадки ворожого десанту. За останні кілька днів потік транспорту в Бердянськ з боку Донецької області збільшився майже вчетверо. Саме тому значно посилено заходи безпеки. "Траса, великий потік біженців. Де гарантія, що серед цих біженців не буде людей, які везуть зброю? Сепаратисти, які можуть і гранату кинути, і перевезти велику кількість людей у нашу область, вглиб країни", - пояснює бердянський військовий комісар Сергій Волков.

Кілька танків, БМП і БТР відтепер охороняють під'їзні шляхи на південь Запоріжжя. "Наше завдання - прикриття цієї дороги. Ми завжди будемо готові їх зустріти, прийняти бій, відбити атаку, не пустити їх у місто", - розповів командир танкового взводу Артем Абрамович. Серед автомобілів, які масово прямують зі Сходу, переважають донецькі номери. Дещо менше луганських. Всі тікають від війни. Здебільшого їдуть жінки і діти. Деякі спілкуватися з журналістами не бажають. Інші навпаки - охоче дякують українським військовим за посилення заходів безпеки. Кажуть, так відчуватимуть себе спокійніше і більш захищено.

Чи були насправді серйозні підстави для перекидання танків до Бердянська, офіцери не кажуть. Це військова таємниця. Але бійці обіцяють захищати під'їзди до міста доти, доки ситуація на Сході не зміниться. Морський кордон на Азові охоронятимуть військові кораблі і патріоти на катерах.

Раніше повідомлялося, що курортний Бердянськ зміцнюють блокпостами з важкою бойовою технікою.


 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 922 | Додав: adminA | Теги: Бердянська. ВІДЕО, БТРи, підступах, українські танки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]