Ср, 2024-04-24, 14:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:03
Український штангіст в результаті дискваліфікації суперників став призером ЧС
Інші останні Спортивні новини

Український спортсмен Дмитро Чумак, який був шостим на чемпіонаті світу з важкої атлетики 2015 року в американському Г'юстоні у ваговій категорії до 94 кг, у підсумку став бронзовим призером цих змагань. Про це стало відомо після оприлюднення допінг-проб учасників тієї першості, повідомили у прес-службі Мінмолодьспорту.

"На конгресі Міжнародної федерації важкої атлетики (IWF), що пройшов у Тбілісі, за результатами чемпіонату світу-2015 були оприлюднені позитивні допінг-проби спортсменів. Зокрема, у ваговій категорії до 94 кг позитивні проби виявилися у казахстанських важковаговиків Алмаса Утешова та Жасулана Кидирбаєва, які посіли 2-ге та 3-є місця, а також у бєларуса Олександра Венскеля, який був 4-м", - зазначили у прес-службі.

Таким чином, Дмитро Чумак став володарем бронзової медалі. Перше місце посів бєларус Вадим Стрельцов, друге - поляк Адріан Едвард Зелінський.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 736 | Додав: adminA | Теги: призер ЧС, дискваліфікація суперників, український штангіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]