Вт, 2024-04-16, 20:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:38
Українських альпіністів, які заблукали на Ельбрусі, рятувальники ще не знайшли
Інші останні Надзвичайні новини

Рятувальникам не вдається вийти на зв'язок з трьома українськими альпіністами, які заблукали на Ельбрусі, повідомили в прес-службі Північно-Кавказького регіонального центру МНС Росії, передає "Інтерфакс".

"Під час спуску з вершини Ельбрусу вчора двоє харків'ян стали відставати, і керівниця дніпропетровської групи Марина Хітрякова вирішила залишитися з ними, а вісім людей успішно спустилися на притулок Гара-Баши "Бочки", - розповів керівник прес- служби Кантемир Давидов.

Оперативний черговий Ельбруської високогірної пошуково-рятувальної служби спростовує інформацію про те, що зв'язок з усіма українськими спортсменами, які загубилися на Ельбрусі, встановлено.

Раніше прес-служба МНС України повідомила, що рятувальники вийшли на зв'язок з усіма туристами.

Як повідомлялося, українські туристи з Харкова і Дніпропетровська очікують допомоги рятувальників на Ельбрусі на висоті 3800 м над рівнем моря. Ще троє залишилися на висоті 5200 м, між сідловиною Ельбрусу і скелями Пастухова. Альпіністи повідомили про те, що заблукали, ввечері 2 березня по телефону, після чого зв'язок зник.

На допомогу вийшли сім рятувальників і лікар. Раніше сьогодні оперативний черговий у Кабардино-Балкарії Алік Койтов повідомив, що рятувальні роботи утруднюються дуже низькою, практично нульовою видимістю і сильним вітром.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 975 | Додав: adminA | Теги: рятувальники, Ельбрусі, українських альпіністів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]