Вт, 2024-04-23, 23:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:14
Українським стилем водіння влада США лякає своїх громадян: треба їздити так, неначе зараз атакуватимуть
Інші останні Туристичні новини

На сайті Держдепартаменту США з'явилося посібник для американців, які збираються подорожувати на автомобілі по Україні. Судячи з усього, нічого хорошого від наших доріг вони не чекають, пише "Комсомольская правда в Украине".

"В Україні будьте готові зіткнутися з дорожніми умовами, вельми відмінними від Сполучених Штатів", - говориться в статті.

"Загалом дороги в Україні, крім деяких великих міст, розбиті і не освітлені. Вам потрібно весь час їхати так, ніби вас хтось зараз буде атакувати (в оригіналі - defensively, тобто "оборонно"), оскільки місцеві водії масово ігнорують Правила дорожнього руху", - попереджають американців.

"Замість того щоб закінчити курс навчання, водії часто купують свої водійські посвідчення або взагалі обходяться без них. Автомобілісти також часто знаходяться в небезпечно агресивному стані та ігнорують права пішоходів, навіть якщо пішохідний перехід чітко позначений", - пишуть автори матеріалу.

Також громадян США інформують, що серед українських автолюбителів вважається нормою їздити по тротуарах.

"Якщо ви йдете пішки, стережіться водіїв, які їдуть або паркуються на тротуарі. Багато авто, включаючи таксі, не відповідають звичним для США стандартам безпеки", - йдеться в статті.

Американці не оминули згадкою даїшників, яких у разі аварії "потрібно чекати, скільки б часу це не зайняло".

"Часто це може розтягнутися на кілька годин. Найчастіше поліцейські не знають англійської мови", - зазначено в тексті.

Ще в США не рекомендують виїжджати вночі за межі великих міст. Кого саме слід побоюватися на українських дорогах вночі - там вирішили не пояснювати.

Нагадаємо, що у Києві презентували автопутівник до Євро-2012. Його більша частина присвячена дорожній інфраструктурі та підказкам: як не потрапити в халепу. Передусім у посібнику є поради, як спілкуватися із українською міліцією, чиновниками та навіть водіями маршруток.

Слід зазначити, що майже кожен другий (49,6%) з українських водіїв давав хабара під час складання іспиту на права у ДАІ, свідчать результати опитування. При цьому більшість респондентів зазначали, що цілком задоволені рівнем навчання в автошколах.

За результатами опитування, 36% водіїв зазначили, що оцінюють рівень свого навчання в автошколі як "дуже ефективний", а ще 34% залишилися задоволені рівнем теоретичної підготовки зі знань правил дорожнього руху, але вважають недостатніми отримані в автошколі навички водіння.

Неефективним своє навчання в автошколі назвали лише 19% респондентів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1068 | Додав: adminA | Теги: влада США лякає, українським стилем водіння, атакуватимуть | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]