Вт, 2024-04-16, 16:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:25
Університет марихуани відкрили у США, але студентам підсовують томати
Інші останні Новини світу
У Денвері (США) розпочав роботу "університет марихуани". Тепер, коли 64-ту поправку про вільне використання та вирощування марихуани схвалено в Колорадо, у столиці цього штату відчинив свої двері THC University (THC - психоактивна речовина тетрагідроканабінол, скорочено ТГК), який пропонує першу професійну освітню програму з культивування цього різновиду конопель, повідомляє HuffingtonPost.

Вже більш як 20 студентів зараховані на перший курс вишу за спеціалізацією "Вирощування марихуани 101". В ході студій вони навчаться отримувати "здорові і родючі рослини марихуани". "Багато людей думають, що досить просто посадити насіння і залишити їх, - заявив представник університету, - однак цей процес насправді набагато складніший, ніж здається".

Заняття будуть проходити в Колорадському університеті в Денвері, в кампусі "Орарія". Через те, що будь-яке використання марихуани на території кампусу не допускається, студенти тренуються вирощувати рослини томатів, а не марихуани.

Зазначимо, що в Управлінні з наркотиків та злочинності ООН підрахували: марихуана - найбільш вживаний наркотик на світі. У всьому світі канабіс (марихуану) вживає від 119 млн до 224 млн осіб, і його споживання залишається на стабільному рівні.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1067 | Додав: adminA | Теги: США, університет марихуани, студентам, томати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]