Сб, 2024-04-20, 06:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:38
Уряд почав тотальні кадрові чистки - Яценюк
Інші останні Кримінальні новини

За два десятки років корупційна система в Україні перетворилася в добре організовану мафію. Про це під час засідання уряду в суботу, 4 квітня, повідомив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, передає УНН.

"Основне питання, що за 20 років корупційна система перетворилася в добре зорганізовану мафію. Це мафія, яка має своїх представників у суді, прокуратурі, СБУ, МВС, в органах державної влади, в Кабінеті Міністрів, Адміністрації Президента, у Верховній Раді. І рішення просто про персональні зміни не дадуть можливість знести голову цій гідрі", - заявив Яценюк.

Прем'єр підкреслив, що уряд України почав тотальні кадрові чистки.

"Порушені десятки кримінальних справ. Відсторонено вище керівництво, в тому числі й державних органів, які є на рівні міністерств і центральних органів державної виконавчої влади. Дехто вже заарештований", - зазначив він.

При цьому очільник уряду зауважив, що звільнення керівника того чи іншого відомства не допоможе, і у цьому питання потрібен системний підхід.

"За інших обставин призначення іншої особи в чинній системі координат означає тільки одне - його максимум на півроку вистачить. Потім він стає такий, як його попередники", - додав він.

Яценюк також підкреслив, що в рамках реформування дорожньої інспекції вітає рішення голови МВС Авакова про звільнення керівника ДАІ України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 834 | Додав: adminA | Теги: уряд, Яценюк, тотальні кадрові чистки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]