Вт, 2024-04-16, 22:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:13
Уряд працює над швидким та ефективним реформуванням країни - Віталій Ярема
Інші останні Офіційні новини

Перший віце-прем’єр-міністр України провів зустріч з делегацією Ради Європи на чолі з керівником Генерального директорату Ради Європи з прав людини та верховенства права Філіпом Буайя.

Віталій Ярема висловив вдячність Раді Європи за її зусилля, спрямовані на підтримку та сприяння Україні у врегулюванні нинішньої кризи та стабілізації ситуації. «Ми також високо цінуємо рішення Комітету Міністрів, Парламентської Асамблеї та Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, в яких висловлюється підтримка територіальної цілісності та суверенітету України», - підкреслив урядовець.

У ході зустрічі сторони зосередилися на обговоренні реформ у важливих для українського суспільства сферах – конституційній, судовій, антикорупційній, кримінального судочинства, правоохоронній тощо. Перший віце-прем’єр-міністр наголосив: «Уряд працює над швидким та ефективним реформуванням країни».  Віталій Ярема запевнив представників Ради Європи у тому, що українська сторона зацікавлена у підтримці та співпраці з Радою Європи і, зокрема, з Директоратом Ради Європи з прав людини та верховенства права.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 877 | Додав: adminA | Теги: уряд, Віталій Ярема, ефективним реформуванням країни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]