Сб, 2024-04-20, 02:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:37
Уряд США може припинити роботу через відсутність фінансування - ЗМІ
Інші останні Новини світу
Білий дім віддав розпорядження міністерствам і відомствам федерального уряду США готуватися до можливої раптової зупинки роботи у разі припинення фінансування.

Директор Адміністративно-бюджетного управління Білого дому Сільвія Бервелл розіслала на цьому тижні листи з відповідним застереженням "задля обережності", повідомляє ИТАР-ТАСС.

30 вересня в США завершується поточний фінансовий рік. До його закінчення Конгрес повинен ухвалити рішення про подальше фінансування роботи державного апарату. Однак точаться суперечки про бюджет, які зазвичай пов`язують з різними іншими питаннями, з-поміж яких головне тепер - фінансування програми медичного обслуговування в країні на базі профільного закону, схваленого в 2010 році.

Доля так званої програми "Обамакер", що можна умовно перекласти як "Обама-охоронздоров'я", - принципове питання і для нинішньої демократичної адміністрації Барака Обами, і для республіканської опозиції. Йти на поступки і компроміси по ньому жодна зі сторін поки що не має наміру.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 897 | Додав: adminA | Теги: відсутність фінансування, роботу, уряд США, ЗМІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]