Чт, 2024-03-28, 16:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:08
"Усміхнена депресія" тероризує сучасне суспільство
Інші останні Новини світу
Серед зовні життєрадісних і веселих людей дуже багато тих, хто хворий на депресію, здатну призвести до самогубства, заявляють психологи.

Так, минулого тижня один з найпопулярніших в Британії комік Девід Вільямс заявив, що більшу частину життя страждав від депресії.

Експерти називають це явище "усміхненої депресією". За словами доктора Космо Халлсторма, люди з подібним діагнозом зазвичай не визнають наявності проблем і намагаються "тримати обличчя" на публіці. Вони ведуть активне життя, проте страждають від панічних атак, безсоння, низької самооцінки. Зазвичай, приходячи додому, вони буквально валяться з ніг.

Згідно зі статистикою, кожен двадцятий зіткнеться з депресією у своєму житті. Багато хто живе з не діагностованою депресією. Це призводить до більш тривалого терміну, необхідного на відновлення, і повторення епізодів депресії.

Як відзначають експерти, у суспільстві досі таврують саме поняття депресії, в результаті чого мало хто з людей розповідає про свої проблеми.

Страх бути відкинутим суспільством сильно тисне на людину. Так, за оцінками дослідників з компанії Mind, приблизно кожен п'ятий втрачає роботу після того, як зізнається у наявності психічних проблем.

За матеріалами: Daily Mail / meddaily.ru

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1188 | Додав: nowyny | Теги: усміхнена депресія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]