Вт, 2024-03-19, 07:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:55
В Арктиці відзняли, як НЛО відкрило небесну браму
Інші останні Новини світу
Кілька людей з рудника Diavik Diamond Mine, що в Арктиці, стали свідками незвичайного і дуже дивного явища. Вони встигли зняти в небі щось схоже на НЛО і передали знімки автору блога conspiracyhq.com, пише "Комсомольська правда в Україні".

Очевидці впевнені в тому, що вчора вночі вони побачили в небі НЛО. А ось відвідувачі сайту припустили, що на знімку вдалося відобразити невідомі ворота, які відкрили прибульці.

Зазначимо, що і сам автор блогу не виключає варіант, що це результат якихось військових операцій, наприклад перевірки роботи протиракетного щита.

Раніше неодноразово надходили повідомлення про те, що люди помічали НЛО. Так, у передмісті Вашингтона автомобілісти зчинили переполох і підняли на ноги поліцію, повідомивши, що на одному із шосе учасником дорожнього руху став НЛО. Нерозпізнаного, хоч тимчасово і не літального об'єкта перевозив пізно ввечері по магістралі Capital Beltway великий евакуатор.

Трохи раніше сотні ізраїльтян подзвонили у поліцію, "швидку допомогу" та інші надзвичайні служби з розповідями про нерозпізнані літаючі об'єкти, який вони спостерігали після заходу сонця. Пізніше з'ясувалося, що незвичайне явище в ізраїльському небі, яке сотні жителів країни прийняли за НЛО, може бути пов'язане з випробувальним пуском міжконтинентальної балістичної ракети "Тополь" з полігону "Капустин Яр" в Астраханській області Росії, який відбувся напередодні.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1304 | Додав: adminA | Теги: НЛО, небесну браму, Арктиці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]