Чт, 2024-04-25, 17:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:57
В Авдіївці оголосили надзвичайний стан. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Протягом доби, 30 січня, окупанти з важкої артилерії, мінометів і танків здійснили 71 обстріл обстріл позицій ЗСУ, найнапруженішою залишається ситуація в районі Авдіївки. Троє військових ЗСУ загинуло, двадцять поранено і четверо травмовано. Про це сьогодні зранку, 31 січня, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так на Донецькому напрямку в районі Авдіївки російсько-окупаційні війська застосовували 152 та 122-міліметрову артилерію, 120 та 82-міліметрові міномети, гранатомети і стрілецьку зброю. Також, з тих же видів озброєння бойовики багаторазово обстрілювали Зайцеве, Троїцьке, Кам’янку, Новотроїцьке Луганське, Невельське та Опитне. По Піскам та Авдіївці протягом дня вогонь вели танки.

На Маріупольському напрямку зі 152 та 122-міліметрової артилерії загарбники вели вогонь по Водяному та Красногорівці. З мінометів різних калібрів обстрілювали Новотроїцьке, Красногорівку, Новогригорівку, Талаківку та Лебединське. З гранатометів та стрілецької зброї – Павлопіль, Талаківку, Лебединське, Гнутове, Широкине та Водяне. По Новогригорівці вела вогонь БМП противника.

На Луганському напрямку з мінометів обстріляно Троїцьке, Попасну Новоолександрівку. З гранатометів – Новозванівку та Станицю Луганську.

Як повідомив глава ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін в Facebook, о 5 годині ранку бойовики обстріляли житловий будинок в Авдіївці, поранення отримав місцевий житель.

Нагадаємо, 29 січня бойовики провели штурмові дії в районі Авдіївської промзони з метою захоплення позицій ЗСУ, є втрати з обох сторін. Внаслідок обстрілів місто залишилося без енергопостачання, електроенергії і тепла.

Президент Петро Порошенко 30 січня перервав свій робочий візит до Німеччини через події в Авдіївці.

Довідка

24 грудня 2016 року окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські вояки відбили дві вилазки під Попасною.

9 січня 2017 року ЗСУ придушили вилазку диверсантів біля Тарамчука. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 693 | Додав: adminA | Теги: надзвичайний стан, Авдіївка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]