Пт, 2024-03-29, 09:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:28
В Азербайджані серія землетрусів зруйнувала більше тисячі будинків, людям видають намети
Інші останні Новини світу

В результаті серії землетрусів, що сталися на північному заході Азербайджану, зруйновано або сильно пошкоджено більше 1,3 тисячі будинків. Про це повідомив голова МНС країни Кемаледдін Гейдаров.

Епіцентр першого землетрусу, який стався в понеділок, 7 травня, в 9:41 за місцевим часом, розташовувався в 17 км на північний захід від Закатали, вогнище залягало на глибині 11 км, повідомляють "Новости-Азербайджан".

У Закатальському і Гахському районах сила землетрусу склала 7 балів за шкалою Ріхтера, в Шекінському, Огузському, Газахському, Товузському та низці інших районів - 2-5 балів. Людських жертв не було.

Пізніше в тому ж районі сталися ще кілька землетрусів, магнітуда найсильнішого з яких склала 5,4.

За словами Гейдарова, жителям зруйнованих і сильно пошкоджених будинків роздаються намети.

Зазначимо, що землетруси були і в Грузії. Через них кілька десятків будинків отримали тріщини. А в історичному центрі Тбілісі в результаті поштовхів постраждав триповерховий будинок, побудований у XIX столітті. У будівлі - гігантські тріщини, пошкоджено унікальні фрески.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1000 | Додав: adminA | Теги: тисячі будинків, Азербайджані, землетрусів, намети | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]