Пт, 2024-03-29, 08:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:12
В Бангладеш внаслідок обвалення будівлі загинули 70 людей
Інші останні Новини світу
У столиці Бангладеш місті Дацці у результаті обвалення восьмиповерхового будинку загинули близько 70 осіб, передає РІА "Новости".

На околиці Дакки обвалилася восьмиповерхова комерційна будівля, в якій розміщувалися крамнички, банк і фабрика з пошиття одягу. За повідомленнями кореспондентів з Бангладеш, будівля буквально "склалася, як картковий будиночок", зруйнувавшись практично повністю.

За словами представника місцевої поліції, ще напередодні, у вівторок, 23 квітня, на його стінах з'явилися тріщини, однак установи, які в ньому розташовувалися, продовжили свою роботу.

Рятувальники побоюються, що під уламками будівлі можуть залишатися десятки людей. Кількість поранених у трагедії перевищує 500 осіб. Пошуково-рятувальна операція на місці обвалення триває, в ній задіяна місцева армія.

Наприкінці листопада 2012 року в Бангладеш внаслідок пожежі, що спалахнула на швейній фабриці компанії Tazreen Fashions, на околиці Дакки, загинуло щонайменше 124 особи.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 912 | Додав: adminA | Теги: обвалення будівлі, бангладеш, 70 людей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]