Пт, 2024-03-29, 16:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:02
В Брюсселі Мей, Макрон та Меркель обговорять отруєння Скрипаля
Інші останні Новини Європейського Союзу

Лідери Великої Британії, Франції та Німеччини проведуть спеціальні переговори в кулуарах саміту ЄС, щоб обговорити отруєння російського шпигуна у Солсбері.

Про це повідомляє AFP із посиланням на джерела в Єлисейському палаці.

Прем'єр-міністр Тереза Мей, президент Еммануель Макрон та канцлер Ангела Меркель мають намір обговорити заяву, яку 28 країн-лідерів ЄС мають ухвалити з приводу нападу, в якому Британія звинувачує Росію.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Тереза Мей на саміті європейських лідерів у четвер намагатиметься переконати країни ЄС вислати російських дипломатів по всій Європі.

Нагадаємо, глава МЗС Британії Борис Джонсон заявив, що усі докази в справі Скрипаля вказують на відповідальність російської держави.

Джонсон також заявляв, що президент Росії Володимир Путін "практично напевне" особисто віддав наказ використати токсичну нервово-паралітичну речовину "Новічок" для отруєння колишнього російського агента у Британії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 558 | Додав: adminA | Теги: отруєння Скрипаля, Мей, Макрон та Меркель, брюссель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]