Чт, 2024-04-18, 19:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:08
В центрі Києва через сутички є постраждалі з обох боків. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини
Внаслідок сутичок на вулиці Грушевського в центрі Києва постраждали три бійці внутрішніх військ, повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

«Правоохоронці отримали тілесні ушкодження через протиправні дії мітингувальників, які намагалися прорвати міліцейський кордон і проникнути до Верховної Ради України», – кажуть у міліції.

За повідомленням, бійці внутрішніх військ отримали тілесні ушкодження після того, як активісти Євромайдану «незаконно заволоділи одним з вантажних автомобілів і почали рухатися в бік Верховної Ради».

У якому стані зараз поранені міліціонери не повідомляють. «Наразі медики визначають ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, отриманих правоохоронцями, та надають їм необхідну медичну допомогу», – кажуть в МВС.

Тим часом, за повідомленням «Української правди», у протистоянні на перехресті вулиць Шовковичної й Інститутської дві жінки отримали ураження гумовими кулями: одна в область серця, інша в обличчя.

Поранених мітингувальників закликають підходити до медиків, щоб отримати допомогу. Крім того, лунають заклики до правоохоронців не виступати проти співгромадян і не виконувати «злочинних наказів». Водночас з боку міліції закликають припинити «протиправні дії».

За повідомленням УП, протестувальники знаходять під ногами резинову картеч.

Більшість протестувальників – пересічні громадяни, без екіпіровки, з жовто-синіми стрічками.

У зоні подій поганий мобільний зв’язок.

Спільнота «Євромайдан» повідомляє, що силовики закидають мітингувальників шумовими гранатами з дахів будинків.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 965 | Додав: adminA | Теги: постраждалі з обох боків. ВІДЕО, сутички, центрі Києва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]