Пт, 2024-04-19, 01:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:46
В Чорне море через події у Криму заходить американська авіаносна група, оснащена за останнім словом техніки
Інші останні Надзвичайні новини
У відповідь на російське вторгнення, США направили ударну авіаносну групу до Чорного моря, щоб мати можливість реагувати на події в Криму.

Супер- авіаносець "Джордж H.W. Буш" плюс з 17 інших кораблів і три підводні човни пройшли через Егейське море вчора у другій половині дня.

"Джордж H.W. Буш" має на своєму облавку 90 літаків, включаючи вертольоти різних типів, а також кілька ескадрилій з F-22 Raptors, найбільш перспективним бойовим літаком у світі, передає turnerradionetwork.com.

У кожного підводного човна у кожного є 24 ракетні шахти, а кожна ракета має вісім окремих ядерних боєголовок, кожна з яких може може вразити окрему мету.

"Джордж H.W. Буш" є першим і єдиним авіаносцем у світі, на який приземлився безпілотний X - 47B Stealth Drone, який може використовуватися для довгострокового спостереження або для наступальних атак.

До слова, у Чорноморського флоту у Криму є 374 судна різного типу, 160 застарілих літаків і вертольотів та 14 дизельних субмарин.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1036 | Додав: adminA | Теги: Чорне море, криму, останнім словом техніки, американська авіаносна група, події | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]