Сб, 2024-04-20, 09:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:05
В Чорнобильську зону Азаров хоче повернути людей
Інші останні Новини з регіонів України

Прем'єр Микола Азаров вважає за можливе почати процес відновлення й реабілітації територій Чорнобильської зони, які постраждали від радіації, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Про це він сказав журналістам у понеділок у Києві в ході відвідування Центру радіаційної медицини.

"Є всі підстави вдихнути життя в спустілі й неживі території, міста, населені пункти. А це все - робочі місця, додаткові доходи нашого бюджету й країни", - сказав він.

Прем'єр зазначив, що з 2,5 тис населених пунктів у Чорнобильській зоні з підвищеною радіацією на сьогодні залишився 31 населений пункт.

Нагадаємо, що торік Окружний адміністративний суд Києва на прохання Генпрокуратури заборонив екскурсії в Чорнобильську зону. Суд визнав позицію прокуратури про порушення вимог закону з боку Міністерства надзвичайних ситуацій України при затвердженні ним спеціального наказу, який дозволяє відвідування Чорнобильської зони з туристичною метою.

Проте зона відчуження Чорнобильської АЕС з 2 грудня знову стала доступною для відвідування всіх охочих з ознайомлювальною метою – набули чинності нові правил перебування в ній.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1047 | Додав: admin | Теги: Азаров, Люди, Чорнобильська зона | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]