Пт, 2024-04-19, 10:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:30
В дев’яте фехтувальницю Харлан визнано найкращою спортсменкою місяця в Україні
Інші останні Спортивні новини

Найкращою спортсменкою січня в Україні визнано олімпійську чемпіонку Пекіна-2008 та бронзову призерку Лондона-2012, багаторазову чемпіонку світу та Європи з фехтування на шаблях Ольгу Харлан.

Її наставника та старшого тренера жіночої збірної України з фехтування на шаблях Артема Скорохода визнано найкращим тренером січня в Україні, повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України.

На етапі Кубка світу з фехтування на шаблях, який відбувся в столиці Греції, Ольга з подругами по збірній – Аліною Комащук, Оленою Вороніною та Оленою Кравацькою в командній першості здобули блискучу перемогу. На шляху до "золота" дівчата були сильнішими за спортсменок з Німеччини, Польщі, Франції та Росії.

У півфінальній зустрічі з француженками та фіналі з командою Росії вирішальну крапку поставила саме Харлан. Завдяки високій майстерності та справжньому бійцівському характеру лідера нашої команди українки зуміли переломити хід поєдинків, надолужити відставання і у підсумку святкували яскраві перемоги над провідними збірними світу - долю зустрічей, як і в пам`ятному "золотому" олімпійському фіналі-2008, вирішив лише один укол: 45-44 на користь українок.

Зазначимо, що Ольга є абсолютною рекордсменкою з отримання щомісячних престижних нагород Національного олімпійського комітету, що започатковані в 2005 році.

Найкращою спортсменкою Ольга Харлан стає вже вдев`яте. Слідом за нею йдуть гімнаст Олег Верняєв, який вже сім разів отримував визнання найкращого спортсмена місяця в Україні та біатлоністка Олена Підгрушна – шість нагород.  

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 731 | Додав: adminA | Теги: україна, найкраща спортсменка місяця, фехтувальниця Харлан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]