Сб, 2024-04-20, 00:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:49
В ДТП, викликаній зсувом на північному сході Індії, 18 осіб загинули і 17 поранені
Інші останні Новини світу
Щонайменше, 18 осіб загинули в результаті падіння автобуса в ущелину в штаті Аруначал-Прадеш на північному сході Індії, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на агентство "Ассошіейтед прес".

Поранення отримали ще 17 осіб. Всі постраждалі були доставлені в найближчу лікарню.

Автобус їхав по вузькій гірській дорозі, коли по ньому вдарив зсув, викликаний мусонними дощами. Автобус впав з висоти близько 45 метрів, повідомив міністр транспорту штату Зорам Сангліана.

Як повідомлялося, в результаті зсуву в листопаді 2007 року в центральній провінції Китаю Хубей живцем були поховані 27 пасажирів автобуса і ще один робітник, зайнятий на будівництві залізничного тунелю в горах.

Нагадаємо, 5 липня 2007 року один з пагорбів, розташованих біля автотраси неподалік від містечка Сан-Мігель-Елосочітлан, приблизно в 200 км від міста Пуебла в Мексиці, буквально розсипався через сильні дощі, накривши багатометровим шаром землі і каміння пасажирський автобус. Загинули всі 32 пасажири.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 990 | Додав: adminA | Теги: дтп, загинули і 17 поранені, 18, і Індії, зсув | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]