Сб, 2024-04-20, 07:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:19
В Європарламенті більшість депутатів виступили за безвіз для України під час дебатів
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

У Європарламенті завершилися дебати щодо безвізового режиму для України.

Під час дебатів у Європейському парламенті більшість депутатів виступили за введення безвізового режиму з Україною. Про це повідомляє канал "112 Україна".

"Під час дебатів більша кількість депутатів виступили за безвіз для України, наголосивши, що Україна виконала всі умови", - йдеться в повідомленні. зокрема, депутат від Німеччини, член Комітету у закордонних справах Міхаель Галлер заявив, що Україна втілила не тільки технічні, але і політичні зміни.

За його словами реформи втілюються повільно через бойові дії на сході країни.

Депутат від Польщі Міхал Боні виступив за надання Україні безвіза. Ще один депутат від Польщі Анна Фотига підтримала безвіз для України, проте заявила, що "згадка імені Степана Бандери будить побоювання".

Проте в той же час депутат Європарламенту від Нідерландів Беатрікс фон Сторк пригадала Порошенко його майно та документи про офшори. За словами Сторк, в Україні високий рівень корупції.

Нагадаємо, сьогодні, 5 квітня 2017 року, в Європарламенті проходили дебати з питання надання безвізового режиму для громадян України.

Жиль Лебретон, представник французької ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен, виступив проти надання Україні безвіза.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 723 | Додав: adminA | Теги: дебати, безвіз, більшість депутатів, україна, європарламент | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]