Чт, 2024-03-28, 18:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:35
В гостях у Саакашвілі Гребенщиков і Катамадзе заспівали дуетом. У Держдумі РФ заревли. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

Російський музикант Борис Гребенщиков і грузинська співачка Ніно Катамадзе, перебуваючи в гостях у голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі, заспівали дуетом.

"Минулого тижня в Одесі з великим успіхом виступив великий Борис Гребенщиков. Після концерту він, його група і карколомна Ніно Катамадзе заїхали до нас і, незважаючи на втому, майже до ранку спілкувалися і співали разом. Незабутній дует двох талановитих людей вийшов під українським небом", - написав Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

"Я дуже радий, що цього літа до Одеси приїхала рекордна кількість відпочивальників, приїжджає дуже багато виконавців з різних країн, у тому числі з Росії. Всім хто поважає цілісність України відкритий зелений коридор на кордоні. Я особисто люблю російську культуру. З задоволенням слухав Євгенія Онєгіна в одеській опері учора, де в числі інших співаки співали, виступаючі в Росії", - зазначив він.

Чиновник також повідомив, що в країну скоро приїде російський музикант Андрій Макаревич.

"Ми відкриті для всіх талановитих і цікавих людей", - наголосив голова Одеської ОДА.

Тим часом, депутат Держдуми від ЛДПР Роман Худяков заявив, що після візиту Бориса Гребенщикова в Одесу в його очах він "впав як співак на найнижчий рівень", повідомляє "Говорит Москва".

"Я був вражений та здивований, що Борис Гребенщиков був в Одесі і заспівав для "краваткоїда" Саакашвілі. Думаю, йому варто переїхати в Україну, записатися на прийом до Саакашвілі і сказати: "Візьми мене своїм помічником, і я кожен день буду тобі співати пісню "Гілка". Я зрозуміти не можу, наскільки треба було опуститися і втратити совість перед своїм народом російським і одеситами. Мені шкода його, думаю, що на цьому його кар'єра як співака закінчена", - сказав Худяков.

На його думку, громадяни Росії після виступу Гребенщикова перед Саакашвілі не підуть більше на концерти співака.

У свою чергу член комітету Держдуми з бюджету і податків Євген Федоров вважає, що музиканта "використовують американці в своїй програмі з повалення російської влади".

"Треба поговорити з Гребенщиковим, пояснити, що він виявився вільно чи мимоволі на боці ворога, що його використовує американська система. Просто він не подумав і опинився в цій антиросійській конструкції. Оскільки попередні висловлювання Гребенщикова були проросійські багаторазово, на відміну від інших, тієї ж Земфіри, наприклад, або Макаревича, то я не вважаю, що він втрачений для Росії і російського суспільства", - зазначив парламентарій.

Нагадаємо, раніше депутат Держдуми РФ Євген Федоров стверджував, що відомий російський музикант Віктор Цой був агентом ЦРУ, а всі його останні пісні писалися в Голлівуді. Це, за словами російського депутата, було частиною плану з ліквідації СРСР.

Раніше повідомлялося, що у грудні торік на концерті в Москві російський музикант Борис Гребенщиков висловився проти російської пропаганди. "БГ вчора на концерті в Москві: "Війна закінчиться, як тільки ми вимкнемо телевізор. Нам їб...ть мозок. Але наша справа – дозволяти їм це чи ні", - процитував Гребенщикова російський журналіст Артемій Троїцький.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 860 | Додав: adminA | Теги: дует, гості Саакашвілі Гребенщиков і Ката, Держдума РФ, заревли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]