Чт, 2024-03-28, 21:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:52
В Грузії є "лакеї Путіна і Росії" - Саакашвілі
Інші останні Новини світу Б

Президент Михайло Саакашвілі в суботу в годинній емоційній промові перед курсантами військової академії в місті Горі заявив, що в Грузії є "лакеї Путіна і Росії", однак він не робить з цього трагедії.

"Усі, хто говорять про необхідність виведення грузинського контингенту з Афганістану і при цьому називають себе прихильниками НАТО і Євросоюзу, насправді є лакеями Путіна і Росії. Це для нашого народу ясно, як день", - сказав Саакашвілі.

"Якщо ми хочемо мати державу, то ми повинні мати армію, але якщо ми хочемо мати армію, ми повинні брати участь у міжнародних військових місіях", - зазначив грузинський президент.

За заявою Саакашвілі, сьогодні Грузія за рахунок своїх західних партнерів має як ніколи високий рівень гарантій своєї національної безпеки. Президент торкнувся багатьох інших тем, заявивши, зокрема, і про те, що він є гарантом проведення справедливих виборів в парламент.

"Грузія вільна країна, в якій сьогодні можливо і створення партії прихильників Путіна, незважаючи на те, що саме за наказом Путіна окуповані наші землі і сотні тисяч людей стали біженцями. Я вважаю, що бути прихильником Путіна в Грузії недобре, не морально, але це легально і законно, тому всім прихильникам Путіна у нас пропоную відкрито про це заявити і не хитрити", - сказав Саакашвілі.

Зазначимо, що Росія готова домагатися притягнення Грузії до кримінальної відповідальності за злочини, скоєні під час війни в Південній Осетії в 2008 році.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 969 | Додав: adminA | Теги: що в Грузії є лакеї Путіна і Росії, Саакашвіл визнав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]