Пт, 2024-04-19, 15:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:10
В індивідуальній гонці Кубка світу з біатлону українець Семенов завоював бронзу
Інші останні Спортивні новини

У норвезькому Холменколлені завершилася індивідуальна чоловіча гонка на 20 км у рамках етапу Кубка світу з біатлону, в якій українець Сергій Семенов завоював третє місце.

Про це повідомляє офіційний сайт Міжнародного союзу біатлоністів, передає УНІАН.

Українець жодного разу не промахнувся на 4 вогневих рубежах, закривши всі 20 мішеней, завдяки чому зумів упродовж всієї гонки перебувати в групі лідерів. Щоправда, на останньому колі Семенов явно поступався суперникам у швидкості проходження дистанції, але зумів фінішувати з результатом, що дозволяє потрапити на п`єдестал пошани.

У підсумку, гонку виграв Мартен Фуркад, який показав результат 51 хвилина 26,8 секунди. Росіянин Євген Гаранич відстав від переможця рівно на 4 секунди, Семенов - на 28 секунд. Жоден із призерів ні разу не промахнувся на вогневому рубежі.

Семенов потрапляє на п`єдестал вже в другій індивідуальній гонці поспіль. На першому етапі Кубка світу в нинішньому сезоні в шведському Остерсунді в аналогічній гонці він зайняв 2-ге місце.

Індивідуальна гонка вважається класичною в біатлоні, будучи першою і найстарішою дисципліною в цьому виді спорту. Коли біатлон було включено у програму зимових Олімпійських ігор, ця дисципліна була єдиною, в якій розігрувалися нагороди Ігор. Разом з тим, це найдовша і найменш видовищна гонка, яка вкрай рідко проводиться в офіційних змаганнях Кубка світу.

Як повідомлялося, раніше сьогодні, 12 лютого, відбулася жіноча індивідуальна гонка, в якій у 10-ку найсильніших потрапили Юлія Джима та Ірина Варвинець, які зайняли 6-7 місця.

Етап Кубка світу в Холменколлені триватиме до 15 лютого. У суботу - неділю відбудуться чоловіча та жіноча спринтерські гонки, а також естафети.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 806 | Додав: adminA | Теги: українець Семенов, індивідуальній гонці Кубка світу, бронзу, біатлону | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]