Пт, 2024-03-29, 10:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:31
В Іспанії українські батутисти здобули срібну та бронзову медалі чемпіонату Європи
Інші останні Спортивні новини

На європейській першості зі стрибків на батуті, акробатичній доріжці і подвійному міні-трампі в іспанському місті Вальядолід українські спортсмени завоювали дві нагороди у синхронних стрибках - серед чоловіків та жінок, повідомляється на офіційному сайті змагань.

У синхронних стрибках Микола Просторов та Дмитро Бєдєвкін з результатом 50.100 принесли до скарбнички збірної України срібну нагороду. Чемпіоном Європи в цьому виді програми став дует з Бєларусі (50,600), бронзу завоювали спортсмени Португалії (49,700).

Своєю чергою Марина Кийко та Наталія Москвіна з результатом 44.800 у синхронних стрибках серед жінок стали володарками бронзи, поділивши нагороду з дуетом з Португалії (однаковий результат). Чемпіонками Європи стали спортсменки з Франції (46,000), срібло - у представниць Росії – 45,500.

Чемпіонат Європи у Вальядоліді тривав з 31 березня по 3 квітня.

Нагадаємо, минулої осені на світовій першості зі стрибків на батуті в Оденсе (Данія) Кийко та Москвіна посіли третє місце.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 728 | Додав: adminA | Теги: іспанія, Срібна, бронзова медалі чемпіонату Європи, Українські батутисти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]