Пт, 2024-03-29, 00:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:21
В Ялті окупанти розпочали пошуки "нелегалів". Туристичний сезон вже провалено
Інші останні Новини з регіонів України

На час курортного сезону кількість співробітників російської поліції в Ялті збільшать. Так званий голова міськадміністрації Андрій Ростенко вимагає від силовиків "посилення громадського порядку", пише "Крым.Реалии" з посиланням на прес-службу місцевої "влади".

"Ялта - курортне місто, влітку до нас приїжджає багато гостей, відпочивальників і туристів. Усім їм, так само, як і місцевим жителям, ми повинні забезпечити спокійне і безпечне проведення часу", - сказав Ростенко.

За словами видання, до міста вже прибуло додатково 30 поліцейських. Заступник начальника поліції міського управління Олег Топольський заявив, що протягом останніх трьох днів вони займаються "виявленням нелегалів та осіб без визначеного місця проживання".

Раніше повідомлялося, що в Криму поліція проводить операцію "Нелегал-2015" із виявлення "нелегальних мігрантів".

Політика посиленого захисту туристів проходить на тлі повного провалу початку курортного сезону в цьому році.

До прикладу, на травневі свята на пляжах і в санаторіях півострова було порожньо. Про це свідчать фотографії, які розмістив на сайті crimeaukr.wordpress.com житель Криму.

За його словами, твердження російської влади про те, що велика кількість туристів з Росії на травневі свята кинулася до Криму, дуже перебільшене.

"Проїхавшись за маршрутом Феодосія-Коктебель-Судак, переконався, що туристи в "російському" Криму велика рідкість, а більшість магазинів, торгових точок і кафе закриті. Місцеве населення - в шоці від кількості відпочивальників і майбутніх перспектив", - пише кримчанин.

Нагадаємо, українські оператори вважають, що туристи, які раніше відпочивали в Криму, вирушать за межі країни - насамперед у Болгарію і Туреччину.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 870 | Додав: adminA | Теги: окупанти, туристичний сезон, Ялті, пошуки нелегалів, провалено | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]