Чт, 2024-03-28, 16:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:15
В Канаді безсоромні коханці займалися сексом прямо у вагоні метро
Інші останні Новини світу

У Торонто парочка коханців займалися сексом прямо у потязі метро привселюдно. Пасажири відразу ж викликали охорону, і потяг було зупинено на одній із станцій на 14 хвилин. Інцидент стався приблизно о 2 годині ночі минулої неділі. Охоронець, який 4 роки пропрацював у метрополітені, заявив, що вперше став свідком такого видовища.

За наказом охоронця парочка вийшла з вагону, але продовжила статевий акт на пероні метрополітену. Очевидці одразу ж почали знімати це на камери мобільних телефонів, після чого відео потрапило в Інтернет, повідомляє ТСН.

На місце інциденту також викликали поліцію. Обох порушників громадського порядку забрали в шпиталь для перевірки на алкоголь і наркотики. Чоловікові й жінці висунуто звинувачення за неналежну поведінку в громадському місці.

Раніше повідомлялось, що пілот літака, що виконував рейс Лондон-Сідней, зайнявся сексом із пасажиркою на очах у інших пасажирів. Почалося все з того, що молода дівчина сіла на коліна до пілота. Потім ситуація почала далі розвиватися.

За словами одного з пасажирів цього рейсу, парочка відкинула спинку крісла і продовжила любовні ігрища. Пасажири, на очах яких розгорталася любовна сцена, почали дратуватися, робили зауваження коханцям за зухвалу поведінку і двічі просили членів команди урезонити свого колегу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1159 | Додав: adminA | Теги: Секс, метро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]