Вт, 2024-04-23, 09:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:16
В Харкові трьох народних депутатів з "Батьківщини" облили зеленкою
Інші останні Політичні новини
Народного депутата України фракції "Батьківщина" Арсена Авакова облили зеленкою на вході до будівлі Апеляційного суду Харківської області, де мало розпочатися засідання Київського районного суду Харкова у справі про зловживання корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ).

При цьому він розповів, що це була вже друга спроба облити його зеленкою за день, перша не увінчалася успіхом. "На вході при потуранні співробітників міліції - це вдруге за сьогоднішній день", - сказав Аваков в залі суду, передає "Інтерфакс-Україна".

Ліва половина обличчя депутата облита зеленкою, очі не постраждали. За словами Авакова, нападників було не менше двох і облили його зі шприца. Йому вдалося затримати дівчину і передати співробітнику міліції. Він також повідомив, що раніше в п'ятницю зеленкою облили його колегу по фракції Олександра Абдулліна.

В зал суду зайшли також два депутати, потерпілі від зеленки, - Костянтин Бондарєв та Абдуллін. За словами депутатів, їм в обличчя хлюпнули зеленкою зі склянки біля будівлі суду.

"Нам не вдалося затримати нападника, а міліція стояла поруч і сміялася", - сказав Бондарєв. Аваков також заявив, що вимагає від прокуратури порушити кримінальну справу за фактом перешкоджання діяльності державного діяча.

Раніше захисник Тимошенко Сергій Власенко неодноразово зазнавав атак із зеленкою.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1007 | Додав: adminA | Теги: депутатів з Батьківщини, зеленкою в Харкові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]