Пт, 2024-03-29, 02:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:23
В Києві до Дня Європи з’являться Ейфелева вежа та Колізей з квітів
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

  16 травня, до Дня Європи на Співочому полі відкриється виставка квітів "Україна Європейська". Про це повідомляє сайт КО "Київзеденбуд".

Наразі ландшафтні дизайнери створюють ескізи-макети, що передадуть особливість та колорит кожної з перших країн-учасниць.

Дизайнери планують використати у квіткових композиціях новітні технології: різнорівневе освітлення, площинний мінімалізм та естетичний конструктивізм.

Кияни та гості столиці зможуть побачити квіткові композиції, виконані в кольорах прапорів перших десяти країн – членів ЄС та помилуватися міні-Ейфелевою вежею, міні-Колізеєм, зануритись у казковий світ Андерсена з його Русалонькою тощо.

На виставці для малечі організують "Дитячу країну" з аніматорами та "Алею майстрів" із майстер-класами з вишивання бісером чи виготовлення гончарних виробів.

Виставка працюватиме щодня до 14 червня, з 9:00 до 21:00. Вхідний квиток коштуватиме 30 гривень.

Відзначимо, традиційний музичний фестиваль "Країна Мрій", який раніше проходив на Співочому полі в Києві, змінює локацію. Цього року "Країна Мрій" відбудеться 20-21 червня на території музею під відкритим небом у Пирогові.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 844 | Додав: adminA | Теги: Києві, Колізей з квітів, Ейфелева вежа, Дня Європи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]