Чт, 2024-04-25, 09:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:01
В Києві - "Євробачення-2017": головні фаворити
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Фінал "Євробачення-2017" розпочнеться в Києві в суботу, 13 травня, о 22:00. Головних претендентів на перемогу двоє. Про те, чого чекати від фіналу і на кого звернути увагу, у матеріалі кореспондента DW.

Фінал пісенного конкурсу "Євробачення-2017" розпочнеться в Києві в суботу ввечері, 13 травня, о 22 годині за київським часом.

За головний трофей - кришталевий мікрофон - борються кандидати з 26 країн. Більшість з них - 20 виконавців - були відібрані за підсумками двох півфіналів.

Великобританія, Німеччина, Іспанія, Італія і Франція платять найбільші внески в казну Європейської мовної спілки (правовласника "Євробачення") і потрапляють до фіналу автоматично, як і переможець торішнього конкурсу - Україна.

Два головних фаворити

Довгий час головним претендентом на перемогу в цьогорічному конкурсі вважався 34-річний італієць, переможець конкурсу в Сан-Ремо Франческо Габбані.

Він виконує іронічну танцювальну пісню "Occidentali's Karma". У ній Габбані висміює схильність західного світу слідувати модним трендам (мавпувати), тому під час його виступу на сцені з'являється танцюрист в костюмі горили.

Однак буквально напередодні фіналу букмекерські контори змінили прогноз. Вони віддали перевагу 27-річному представнику Португалії Салвадору Собралу з його проникливою ​​джазовою баладою португальською мовою "Amar pelos dois". І зовнішній вигляд виконавця, і його стиль виконання радикально відрізняються від номерів "Євробачення".

Конкуренцію Габбані і Собралу ще може скласти наймолодший учасник конкурсу - 17-річний Крістіан Костов. Уродженець Москви представляє Болгарію з сучасною баладою "Beautiful Mess".

На молодіжну аудиторію розрахована і електро-поп композиція бельгійки Бланш "City Lights". Напередодні конкурсу вона займала високі рядки в рейтингах iTunes в багатьох країнах Європи.

Крістіан Костов теж має непогані шанси на перемогу, вважають букмекери

Україна представлена ​​в Києві рок-групою O.Torvald, а Німеччина - молодою співачкою Левіною (Levina). Однак, ніхто з них до переліку фаворитів не входить.

Система голосування та безпека на "Євробаченні"

З минулого року на "Євробаченні" діє нова система голосування. Тепер наприкінці телетрансляції в прямому ефірі спочатку повідомляються оцінки національних журі з країн, які відправили на конкурс своїх учасників. Цього року їх 42. Потім оголошуються результати голосування всіх телеглядачів, які приплюсовуються до балів журі.

На конкурсі в Києві вжиті безпрецедентні для "Євробачення" заходи безпеки. Більше десяти тисяч поліцейських і бійців Національної гвардії стежать за дотриманням порядку в місті, особливо навколо міжнародного виставкового центру на лівому березі Дніпра, де проходить конкурс.

Після другого півфіналу визначені імена усіх учасників фіналу конкурсу. За підсумками голосування глядачів і членів журі, до фіналу пройшли виконавці з Данії, Хорватії, Молдови, Швеції, Вірменії та інших країн.

Також у шоу 13 травня виступлять представники п'яти країн, які платять найбільші внески до EBU. Завдяки перемозі Джамали 2016 року в фіналі цього року - і український гурт.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1674 | Додав: adminA | Теги: Київ, головні фаворити, Євробачення-2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]