Чт, 2024-03-28, 15:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:34
В Києві у серпні пройде фестиваль американської культури
Інші останні Столичні новини - новини Києва

15-16 серпня в Києві відбудеться фестиваль американської культури #USAinUA, де гості зможуть скуштувати традиційні страви американської кухні, послухати і станцювати кантрі, рок-н-рол і джаз, а також подивитися на ретро-автомобілі.

Про це йдеться на офіційній сторінці фестивалю у Facebook.

Всупереч розповсюдженій думці, у США, окрім відомої на весь світ вуличної їжі, є і власна аутентична кухня. На території фестивалю можна буде не лише скуштувати "крильця по-південному", чілі кон карне і справжній чізкейк "Нью-Йорк", а й навчитися смажити правильні бургери і стейки під керівництвом шеф-кухарів київських ресторанів.

Організатори зазначають, що у гостей фестивалю буде унікальна можливість простежити історію розвитку музичної культури США у виступах музичних і танцювальних колективів. Усі бажаючі зможуть взяти участь у танцювальних майстер-класах, і навіть у справжньому хіп-хоп батлі. Крім того, дати фестивалю збігаються із днем пам'яті Елвіса Преслі, а тому гостей чекає незабутнє дійство - конкурс двійників легенди рок-н-ролу, де суддями стануть самі глядачі.

На маленьких гостей #USAinUA чекатимуть аніматори-супергерої, школа бойскаутів, майстер-класи із виготовлення індіанських амулетів. А дорослі любителі ігор позмагаються у влучності на чемпіонатах із дартсу і стрільби. Найвідчайдушніші зможуть відчути себе справжніми ковбоями, осідлавши механічного бика.

Повідомляється також, що на території фестивалю у відкритому лекторії гостям доповідатимуть досвідчені спікери на різні теми: мода і політика, бізнес і музика, історія і техніка.

Фестиваль україно-американської дружби #USAinUA пройде на території виставкової галереї "Атмосфера" за адресою Столичне шосе, 103. Вартість квитка для дорослих - 50 грн., дітям до 12 років вхід безкоштовний.

Нагадаємо, до початку вересня на Арабатській стрілці триватиме фестиваль музики і мистецтв Anotherland. За весь час його проведення на сценах виступлять близько двохсот музикантів і діджеїв.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 776 | Додав: adminA | Теги: фестиваль американської культури, серпень, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]