Пт, 2024-04-19, 07:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:58
В КМДА будівельники, яким не виплатили заробітну плату, продовжують голодувати
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Будівельники, які сьогодні зранку оголосили безстрокову акцію голодування, залишились після закінчення робочого дня у будівлі КМДА, передає кореспондент УНН.

Нагадаємo, сьогодні зранку 7 працівників, яким не виплатили заробітну плату на будівництві соціального житла, прийшли до громадської приймальні КМДА та оголосили голодування. Голодуючі заявили, що будуть сидіти у КМДА "до останнього".

"Увечері до нас вийшов заступник Попова Кучук. Сказав, що потрібно два дні, щоб розібратися у ситуації та попросив залишити приміщення. Однак ми будемо протестувати у приміщенні, доки нам не видадуть заробітну плату. Якщо нас виведе міліція, то у понеділок ми прийдемо зранку", - повідомив представник будівельників Віталій Мохинько.

Після закінчення робочого дня всі входи до КМДА зачинили. Протестуючі залишились в приміщенні. Біля будинку КМДА зранку знаходяться два автобуси з міліцією.

Будівельники вимагають виплатити 400 тис. грн заробітної плати, яку їм заборгували за будівництво соціального житла. За словами заступника директора департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА Іана Стаса, влада не має заборгованості по будівництву соціального житла та заробітній платі будівельникам.

Нагадаємо, 7 червня 2012 року близько півсотні будівельників та представників профспілки протестували в Києві проти порушення прав працюючих на об’єктах "Євро-2012".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 975 | Додав: adminA | Теги: будівельники, заробітна плата, голодування, КМДА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]