Пт, 2024-03-29, 02:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:41
В Колумбії бойовики FARC підірвали міст, залишивши без зв'язку зі світом два населених пункти
Інші останні Новини світу
Бойовики з Революційних збройних сил Колумбії (РЗСК, або FARC) підірвали в п'ятницю один з мостів, який з'єднує територію департаменту Какета з іншими регіонами. Як передає РИА "Новости" з посиланням на мексиканське видання Jornada, тим самим порушено дорожнє сполучення на півдні країни.

Повністю без зв'язку із зовнішнім світом залишилися два населених пункти та прилеглі до них території. Також порушено постачання продовольства і товарів в департамент Какета, перевезення пасажирів припинені.

Постраждали також нафтовидобувні компанії, що працюють в цьому регіоні, які перевозили цистерни з паливом через нині підірваний міст.

На повну ліквідацію наслідків теракту потрібно кілька днів. Внаслідок вибуху моста ніхто не постраждав.

В той же день РЗСК атакували поліцейський патруль в департаменті Валье-дель-Каука на заході країни. В результаті нападу троє поліцейських отримали поранення.

РЗСК ведуть війну з урядом південноамериканської країни з 1964 року за побудову "Нової Колумбії" і суспільства соціальної справедливості і рівності. Вони визнані терористичною організацією США і країнами Європи, їх підозрюють у зв'язках з наркомафією.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 986 | Додав: adminA | Теги: Колумбії, міст, бойовики FARC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]