Пт, 2024-03-29, 11:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:50
В костюмі героя з коміксів, школяр зі США застрелився на очах в однокласників
Інші останні Новини світу
В американській школі 13-річний підліток 26 вересня застрелився на очах в однокласників.

Кейд Пулос наклав на себе руки в коридорі середньої школи міста Стілуотер штату Оклахома перед початком уроків. Підліток був одягнений в костюм героя коміксів про Бетмена дволикого, оскільки в школі того дня мало відбутися свято, присвячене супергероям, пише Lenta.ru.

За словами вчителів, під час пострілу в коридорі перебували інші школярі, проте ніхто з них не постраждав. На місце події прибула поліція, яка тимчасово закрила вхід до школи. Зараз поліцейські з'ясовують, звідки у підлітка міг з'явитися пістолет.

На думку деяких однокласників Кейда Пулоса, підліток міг накласти на себе руки через знущання з боку інших дітей. Так, на сторінці в Facebook, присвяченій загиблому хлопчикові, один зі школярів написав: "Сподіваюся, тепер люди зрозуміють, що знущання - це неприйнятно. Ми знаємо, що тобі довелося пережити".

За словами шкільного інспектора Стілуотера Енн Кейн, у Кейда Пулоса не було проблем з навчанням. Повідомлення про знущання над ним інспектор підтвердити не змогла.

Нагадаємо, техаський військовослужбовець, обвинувачений у смерті товариша, пояснив на слідстві, що намагався позбавити того від гикавки.

22-річний військовий американської бази Форт-Худ був убитий увечері в неділю, 23 вересня, коли разом з товаришем по службі Патріком Майєрсом дивився футбол і пив спиртне.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 943 | Додав: adminA | Теги: США, школяр, героя з коміксів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]